Claudia Stinne Auteur

Blogpost: Claudia Stinne

Mijn blog; elke twee weken op FloorZorgt.nl

Intro tekst op FloorZorgt.nl:

Zoals veel van mijn collega’s weet ik erg weinig van het reilen en zeilen op de OK. Ik heb Claudia, operatie-assistent en praktijkopleider, gevraagd om hierover te bloggen. Eindelijk krijgen we te weten wat er nu ECHT gebeurt op de OK! Lees hier haar eerste blog.Wat gebeurt er op een OK?

Ik ben Claudia, operatieassistent en praktijkopleider. Over deze functies vertel ik in mijn blogs, op deze plek vertel ik graag iets over mijzelf. Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee katten. Inderdaad, mijn twee katten. Hij is er niet supercontent mee, maar de dames kreeg hij er als bonus bij toen hij mij versierde. In mijn vrije tijd ben ik dol op koken en gezellig (lang) tafelen, ook leuk met een bordspel erbij! Mijn vriend en ik gaan graag opgedoft naar 20’s-30’s-50’s themafeesten. Ik ontspan door Power Yoga, sporten en lezen of schrijven.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn blog; elke twee weken op FloorZorgt.nl

Gesponsorde boeken