Blogpost: iris-welvaart-hospes

Mijn nieuwe Fantasy - Romance boek

Hallo allemaal,

Het boek is geschreven! Een paar weken geleden nog maar, kreeg ik het idee om een verhaal te schrijven over de toevalligheden in de geschiedenis van verschillende beschavingen, het moest wel een Fantasy verhaal worden. Gaandeweg heb ik veel legendes en mythe in het verhaal verwerkt, als het boek straks uitgegeven wordt en als jullie hem willen lezen ben ik benieuwd of jullie er alles uit halen. Voorlopig ga ik het boek hier en daar nog bijschaven en daarna door een editor verder laten bijschaven. Ik heb een illustrator gevraagd over de voorkant na te denken en ik moet nog een voor- en na woord maken als ook een bronvermelding. Ik zal jullie van de voortgang op de hoogte houden. Dit is mijn eerste promotie materiaal, dus als jullie het interessant lijkt om mijn boek te lezen dan zou ik zeggen Spread the word! Ik wil nog een website gaan maken en later korte promo op Youtube, maar dat zit allemaal nog in het vat. En dan heb ik al weer een idee voor een nieuw boek! Eerst maar eens zorgen dat deze uitgegeven gaat worden! 
Hebben jullie vragen dan hoor ik ze graag, als het geen topsecret is ;) dan geef ik er zeker antwoord op.
De website hieronder is nog niet operationeel, maar ik ben er hard voor aan het werken. Jullie kunnen er wel alvast een blik op wagen, sterker nog dat zou ik jullie zelfs willen aanraden. Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn nieuwe Fantasy - Romance boek

Gesponsorde boeken