Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Antoinette Schram

Mijn vakantiebieb

Ja ook wij hebben nu eindelijk vakantie! Tijd om te bedenken wat ik wil gaan lezen en meenemen de komende tijd. We zijn veel onderweg, dus beperk ik het aantal fysieke boeken en lees ik meer digitaal, wel zo makkelijk.  Het liefst op mijn ereader, maar het kan ook op de Ipad. Al jaren was de vakantiebieb van de bibliotheek daarbij een vaak geopende app. Tot dit jaar. Blijkbaar ben ik zo zuinig op mijn Ipad, dat hij nog niet vervangen hoeft te worden, maar niet meer werkt met de nieuwste IOS update. Helaas kan ik de officiële  vakantiebieb niet downloaden, maar twee titels zitten toch in mijn vakantiebieb van dit jaar. Hoe doe ik dat?

Ondertussen heb ik op mijn ereader al een aardige verzameling ongelezen boeken uit acties van Hebban, Total (een paar maanden Bookchoice), een vergeten leesexemplaar van de uitgever en zelfs gekocht, maar nog nooit gelezen. Tot mijn verbazing is het een verzameling waar van alles in zit, (vertaalde) literatuur, thrillers, young adult met magie, tot een heerlijke chicklit.  Bij deze dus mijn eigen unieke vakantiebieb op mijn ereader. Benieuwd naar mijn lijst, kijk dan op deze boekenplank.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn vakantiebieb

Achterstallig geluk - Lieneke Dijkzeul Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners