Anne West Auteur

Blogpost: Anne West

Nieuw boek, nieuwe look

We zijn bijna aan het eind van de eerste maand van 2019 en ik ben benieuwd hoe het met jouw goede voornemens staat. Ik had er natuurlijk ook een paar. Minder suiker, meer bewegen. Ik moet zeggen, tot nu toe gaat het aardig. Sommige mensen gaan het nieuwe jaar tegemoet met een nieuwe look. Gewoon, om ook met het uiterlijk te laten zien dat je een nieuwe weg bent ingeslagen. Dat doe ik dan een beetje anders. Mijn uiterlijk is niet veranderd, maar het uiterlijk van ‘De Stadstuin’ trilogie wel.

Eerste nieuwtje van 2019

Ik had het eind vorig jaar al een beetje aangekondigd: de serie ‘De Stadstuin’ krijgt een nieuwe look. En wat voor één. Ik ben er echt heel erg blij mee. De vrolijke, opvallende covers met de minuscule portretjes van de zussen Maud, Yara en Britt vallen echt op. En dat is natuurlijk nu net de bedoeling. Deze covers moeten eruit springen op de toontafels in de boekenwinkels. Het winkelend publiek moet natuurlijk verleid worden de boeken op te pakken en mee te nemen. En hopelijk hebben ze dan net zo veel leesplezier als veel lezers hadden met het eerste deel over oudste zus Maud. Want uiteindelijk gaat het mij daar om: dat je even voor een paar uur kunt wegdromen in een andere wereld.Nieuwe look en verder?En hoe gaat het verder met ‘De Stadstuin’? Deel 2 over jongste zus Britt ligt bij de uitgever voor de nodige feedback. Ik kan dat boek elk moment terug krijgen zodat ik er nog een keer helemaal doorheen kan kammen. Het derde en laatste deel over Yara heb ik tussen de feestdagen door afgeschreven. Ik ga dat herschrijven als ik deel 2 heb herzien zodat alle lijntjes keurig bij elkaar komen aan het eind van het verhaal. Dan gaat ook deel 3 naar de uitgever. ‘De Stadstuin: Britt’ verschijnt in het voorjaar. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd hoe lezers het gaan vinden. Ik hoop dat het net zo goed in de smaak valt als het eerste deel.

Andere plannen

Als ik een boek afrond, komen er langzaam maar zeker nieuwe ideeën in me op. Daar is dan weer wat ruimte voor in mijn hoofd. Ik heb een paar interessante opzetten genoteerd om te bespreken. Ik heb erg veel zin om weer aan iets nieuws te beginnen. Daarnaast staat in 2019 een heel nieuw jeugdboek op stapel waar ook nog het één en ander aan moet gebeuren. En zoals al eerder aangekondigd verschijnt begin 2020 nog een roman die nog door een herschrijfproces moet. Al met al genoeg te doen. Ik hoop dat 2019 weer veel schrijf- en leesplezier brengt voor iedereen! 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Nieuw boek, nieuwe look

Gesponsorde boeken