Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Oeps! En toen stond mijn hoofd online

Afgelopen week was ik aan het rotzooien op mijn website. Het leek me een goed idee om een profielfoto te uploaden, dus dat deed ik. Maar wat bleek - Wordpress zet dus die profielfoto spontaan pontificaal bovenaan de site. Oeps! Zat ik daar ineens naar mijn eigen hoofd te kijken! Aanvankelijk schrok ik me een ongeluk (wat wil je ook, als er ineens een Ninja in je beeldscherm verschijnt) maar uiteindelijk beviel het me prima. 
Dus: mijn hoofd staat nu op mijn website. 

Nou gáát het daar natuurlijk totaal niet om. Ik heb een Wordpress aangemaakt om verhalen te delen! Ook vandaag heb ik weer een stuk van mijn roman online gezet. Het is het 13e deel, en er komt een volle maan in voor. (Dat is puur toeval. Je loopt geen risico op ongelukken als je het leest, je verandert niet in een weerwolf - echt niet - maar ... er bestaat natuurlijk wel het risico op onherstelbare drang tot verder lezen ;) ). 

En omdat ik dol ben op teasers, kun je hier een klein fragment vinden: 


Rymus zuchtte diep. ‘Ik wist niet dat hij magiër was. Maar hoe meer ik erover nadenk, hoe logischer het is. Waarom mijn vader hem altijd zo heeft gehoorzaamd. Waarom hij bang voor hem was. Waarom vader me niet tegenhield, niet echt, toen ik vertrok.’
‘Je realiseert je dat ik je niet begrijp.’
‘Kunt u geloven dat ik nooit aan die tijd heb teruggedacht?’
‘Ik kan begrijpen dat je dat achter je hebt gelaten.’
‘Het lijkt nu het enige te zijn waar ik nog aan kan denken.’
‘Waarom is het nu logisch voor je dat hij magiër was?’
‘De angst van mijn vader,’ zei Rymus. ‘Iets wat ik toen niet begreep.’
William keek hem fronsend aan. Rymus vertelde.4360b95132b9241d6d2ed8b52e35b50a.jpg


Als je meer wilt lezen, dan kan dat uiteraard via mijn website, want daar deel ik het volledige verhaal (een hele roman!).

Lees verder op mijn site

Reacties op: Oeps! En toen stond mijn hoofd online

Gesponsorde boeken