Blogpost: Manon

Piep Zei De Muis - M.J. Arlidge

03-06-2019 door Manon 2 reacties
In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen -bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een gelukkig getrouwde man midden in de nacht zo ver van huis?

Na dit stukje te hebben gelezen en het eerste boek uit de reeks te hebben gelezen was ik om. Ik moest en zou dit boek gaan lezen.Het klonk gelijk als een heel spannend boek, van begin af aan zat ik in het verhaal en was mn boek niet meer uit mn handen te krijgen. Een paar korte nachtjes en een verslonst huishouden verder is het boek uit. Wat vond ik er nou van?

Daar moest ik toch even over nadenken. Het verhaal pakte me en nam me mee. Ik zat vast in het boek en was heerlijk met Helen aan het meedenken. Maar de snelle hoofdstukjes, wisselingen tussen misdaad en privé gingen zo snel dat ik soms een gevoel van haast kreeg. Maar toch bleef ik lezen.. Uiteindelijk vond ik het boek zeker een aanrader, maar wel voor liefhebbers. Ik zal dit boek niet snel aan iemand aanraden die niet vaak in dit genre leest. Maar ben je het genre gewend is het zeker de moeite waard.

Ondertussen ben ik vast begonnen in deel 3 en heb ik me voorgenomen de serie van Helen Grace uit te gaan lezen. Wat lees jij? 

Reacties op: Piep Zei De Muis - M.J. Arlidge

Piep zei de muis - M.J. Arlidge Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken