Ingrid29111957 Auteur

Blogpost: Ingrid29111957

Valse herinneringen

Als klein meisje verslond ik al boeken. Jip en Janneke, Pinkeltje, Puk van de petteflat en ga zo maar door. Zelf probeerde ik ook verhaaltjes te schrijven. Ik had hiervoor een mooi schrift met gekleurde bladen. Met mijn kinderlijke handschrift kwamen mijn verhaaltjes tot leven. Terwijl mijn leeftijdgenoten buiten verstoppertje speelden zat ik binnen aan tafel te fantaseren. In mijn pubertijd veranderde dat, toen vond ik vriendjes belangrijker. Lezen bleef ik wel en elke keer als ik een boek gelezen had dacht ik 'ik wil ook een boek schrijven'. Op één of andere manier kwam het niet van de grond. Een baan en een druk gezinsleven namen mijn tijd in beslag. Na een onrustige periode in mijn leven keerde het tij. Ik begon een cursus creatief schrijven en kreeg de smaak te pakken. Een diep gewortelde wens werd langzaam werkelijkheid. 

Er volgen jaren van schrijven, schrappen, herschrijven en research plegen. Menig keer ben ik gestopt, onzeker als ik was. Maar ik kreeg een behoorlijke schop onder mijn kont van mijn partner. 'Je hebt jaren geploeterd, het is zonde als je hier niet mee verder gaat. Ik geef je een deadline'. Dat heeft me geholpen om verder te gaan.

Nu ben ik de trotse auteur van 'Valse herinneringen', een paranormale thriller.

Waar het over gaat?

Leona is samen met Mark en hun dochtertje Cira gelukkig in hun flatje in Leiden. Daar komt verandering in als Mark een aanbieding krijgt als fysiotherapeut in het ziekenhuis in Roosendaal. Ze gaan op zoek naar een nieuw huis en hun oog valt op een eengezinswoning uit de jaren 60 in het dorpje Wouw. Tijdens de bezichtiging van het huis krijgt Leona in één van de kamers een flash back. Ze heeft ook het gevoel dat ze hier eerder is geweest. Ondanks dat, kopen ze het huis. Al snel neemt hun leven een andere wending. Leona krijgt paniekaanvallen en nachtmerries. In hun huis gebeuren onverklaarbare dingen.

Dan komt Leona tot de ontdekking dat sinds 1971 een meisje van 9 jaar (Sarah) uit het dorp is vermist. Ze woonde met haar ouders en oudere zus in het huis dat Mark en Leona gekocht hebben. Ze begint een zoektocht naar het meisje en raakt steeds dieper verstrikt in het verleden van Sarah. Haar leven wordt beheerst door haar zoektocht naar Sarah en haar relatie met Mark komt hierdoor onder spanning te staan.  Toch rust ze niet voordat alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen.

En dan plotseling verdwijnt hun dochtertje Cira. Mark en Leona zijn in alle staten!Heeft de vermissing van Cira te maken met het vermiste meisje Sarah?

Nieuwsgierig geworden?

https://www.boekenbestellen.nl/boek/valse-herinneringen


Reacties op: Valse herinneringen

Valse herinneringen - Ingrid de Graaff Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken