Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    krisha van der male Auteur

Blogpost: krisha van der male

Wist je dat...

Vandaag wil ik heel erg graag wat weetjes met je delen over mijn boeken. Het is je vast niet ontgaan dat ik al sinds 2018 boeken schrijf en vandaag ga ik dus een aantal dingen delen, die te maken hebben met mijn boeken. Sommige dingen weet je misschien al, maar andere komen misschien als een verassing :)

Laten we beginnen met het eerste boek dat ik ooit schreef: Verbonden voor altijd? Hartsgeheimen op een internaat. In 2018 verscheen de eerste druk. In 2022 kwam Verbonden opnieuw uit, met een nieuwe kast bij een andere uitgever. In die zelfde periode hebben we een YouTube serie opgenomen. Wist je dat de actrices van Juna en Amber op de kaft staan en dat het gewoon vijf graden was tijdens de fotoshoot. Ze moesten zonder jas op de tegels liggen, zodat wij de foto na konden maken van de eerste cover. 

Dan Ga niet weg, wist je dat ik al klaar was met het schrijven van Ga niet weg, nog voor dat Verbonden uitgegeven was. Ik schreef op een super oude computer, omdat ik mijn school laptop in moest leveren. Ik wilde Ga niet weg eigenlijk al in het voorjaar van 2019 uitgeven, maar mijn uitgevenrij deed moeilijk, vanwege Verbonden. Daarna heb ik nog geprobeerd om Ga niet weg bij een grotere uitgeverij uit te geven. Dat lukte niet en daar ben ik nu erg blij mee. In 2020 verschijn Ga niet weg.

Lees de blog verder op mijn website!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Wist je dat...

Verbonden, voor altijd? - Krisha van der Male Vera van Vliet Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners