Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Yikes! Dat ben ik in de krant!

Een beetje zenuwachtig was ik wel. Hoe vaak word je nou thuis geïnterviewd? Voor mij was dat in elk geval de eerste keer ... Een tijdje terug ben ik dus geïnterviewd door een journaliste die vervolgens een artikel schreef voor Indebuurt Westland. Dat artikel staat intussen online!

Het is prachtig geworden! Met hele mooie foto's ook. Ik ben er blij mee. Wat vind jij ervan? 

Lees het hier: https://indebuurt.nl/westland/westlanders/westlander-van-de-week/ninjas-eerste-roman-ligt-in-de-boekhandel-tijdens-het-schrijven-ben-ik-even-helemaal-weg~63798/

Lees verder op mijn site

Reacties op: Yikes! Dat ben ik in de krant!

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken