Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

10 thrillerschrijvers, 10 verhalen, 1 hoofdpersoon

Op 22 februari startte voor de vijfde keer de Nederlandse Thriller Tiendaagse. Het thema was: Wordt vervolgd - De aantrekkingskracht van seriepersonages. We vroegen tien leden van het Genootschap Nederlandstalige Misdaadauteurs of ze een kort verhaal wilden schrijven voor de tiendaagse, maar met één restrictie: het hoofdpersonage en (een deel van) haar achtergrond is een vaststaand gegeven. 

René Appel, Melissa Skaye, Peter de Zwaan, Martyn van Beek, Isa Maron, Marelle Boersma, Mariska Overman, Ad van de Lisdonk, Marion van de Coolwijk en Edward Hendriks namen de uitdaging aan en schreven een kort - opzichzelfstaand te lezen - spannend verhaal met de 39-jarige Nathalie Revard in de hoofdrol.

Deze verhalen, aangevuld met het winnende verhaal van Anja de Jong, zijn gebundeld in een ebook, dat we nu, na de Nederlandse Thriller Tiendaagse 2019, cadeau doen aan alle Hebban-leden.

Download de epub

Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is 10 thrillerschrijvers, 10 verhalen, 1 hoofdpersoon het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op 10 thrillerschrijvers, 10 verhalen, 1 hoofdpersoon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.