Advertentie

1001 boeken die je gelezen moet hebben!

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Verhalen vertellen is van alle tijden en culturen. Verhalen ontroeren, amuseren, dragen kennis over en geven ons inzicht in de wereld om ons heen. Dit boek biedt een overzicht van literaire hoogtepunten uit de wereldliteratuur. De roman wordt getoond in al zijn facetten, creativiteit en scherpzinnigheid, uiteenlopend van klassiekers als Don Quichot, Gullivers reizen, Dode zielen, Madame Bovary tot de hedendaagse fictie van Atwood, Houellebecq of Mulisch. Aan bod komen thema’s als liefde en oorlog, eenzaamheid en de zin van het bestaan.
Dit uitgebreide naslagwerk over alle grote romans en schrijvers uit de wereldliteratuur spreekt iedere lezer tot de verbeelding. De eclectische lijst van literaire hoogtepunten uit de wereldliteratuur werd samengesteld door een internationaal team van schrijvers, critici, academici en journalisten. Voor Nederland heeft Ed van Eeden een bijdrage geleverd. Met meer dan zeshonderd foto’s van boekomslagen, titelpagina’s en portretten van auteurs is dit het ultieme boek voor iedereen die van lezen houdt. Deze herziene editie bevat nu ook de meest recente en spraakmakende romans van de 21e eeuw. Dit is een groots werk over titels die u gelezen moet hebben!
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
960
Uitgeverij
Librero Nederland
ISBN
9789089988058
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Gemiste kans

door: AnitaMeulstee 1 like
De nieuwe editie van 2017, met 52 Nederlandse boeken. Ik ben blij dat ik dit boek van de bibliotheek geleend heb en niet zelf gekocht. Er staan heel veel fouten in. De lezers die dit boek alleen gebruiken om iets na te zoeken zullen het waarschijnlijk nooit merken. Van de 1001 boeken die beschreven...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook