Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Aan tafel met Sint-Arnoldus

Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers
van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met
het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij
in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas en
Jazzcookin’) en op internet (www.biercuisine.nl).
Ook voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hij
heel wat recepten met bier gecreëerd, veelal in samenwerking met
Marie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling van
deze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen niet
om volledige maaltijden, maar juist om ‘kleinere’ hapjes; lekker als
aperitief of gewoon voor ‘tussendoor’.
Het boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tips
voor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechten
en bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaan
op de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandse
bierstijlen komen aan bod.
Marie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht.
Laat u inspireren en durf zelf te experimenteren.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Aan tafel met Sint-Arnoldus het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Aan tafel met Sint-Arnoldus

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.