Advertentie
Adam

Adam

64
Gelezen 57 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 27 Favoriet 2 Recensies 3
Thrillers & Spanning Top25's 2   Topics 0
Als je op de duivel in eigen persoon jaagt, hoe ver kun je dan gaan?

Een hoogst ongewone seriemoordenaar, Eve, maakt op gruwelijke wijze stad en land onveilig. Bij al zijn slachtoffers, vijftien vrouwen inmiddels, wordt hersenvliesontsteking als doodsoorzaak geconstateerd. En dat roept vele vragen op. Vragen waar vooralsnog geen antwoord op is.

Gedragspsycholoog Daniel Clark - special agent bij de FBI en een man met een bewogen verleden - jaagt op Eve met felle, bijna obsessieve verbetenheid. Zijn leven wordt erdoor beheerst.

Na een confrontatie met Eve die nog net niet fataal afloopt, krijgt Daniel Clark onverwacht hulp. In forensisch patholoog Lori Ames vindt hij een partner die zich al net zo obsessief in de zaak vastbijt als hij. Samen doen ze een schokkende ontdekking. Om de ware identiteit van Eve te achterhalen zal Daniel met Lori's hulp de grens tussen leven en dood moeten overschrijden.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Adam
Vertaald door
Gert van Santen
Uitgeverij
Poema Pocket
Laatste editie
23 juni 2010
ISBN
9789024528035 , 9789043516266 , 9789021009711
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Lezersrecensies (3)

Huiveringwekkend

door: Janneke Bouwman 1 like
Zojuist ademloos dit boek uitgelezen. Spanning gemengd met een beetje horror en een bovennatuurlijk plot. Niet iets waar normaliter mijn belangstelling ligt, maar Ted Dekker weet het allemaal met een nagelbijtende intensie te beschrijven. Adam is een gruwelijke thriller waarin een sluwe...

door: Willem van hartskamp 1 like
Het nieuwe boek van Dekker is uit. En hoe! Opnieuw een meesterwerk. In deze bovennatuurlijke thriller ontmoet de lezer een van de meest gruwelijke en duivelse seriemoordenaars ooit: Eve. Alleen de combinatie van Adam en Eve al; meesterlijk gevonden en zo symbolisch! Razend knap en met vaart...

door: ingrid van den bogaert 1 like
Wat een heerlijk boek om op een donkere regenachtige avond mee door te brengen. De personages zijn knap uitgewerkt en het verhaal is dusdanig geschreven dat je er nog lang over na blijft denken. Dit boek verdiendt de aandacht van de lezer.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook