Advertentie

Afdaling

82

Rank 148 Gelezen 87 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 273 Favoriet 5 Recensies 9
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Hoofdinspecteur Martin Servaz, gevierd rechercheur, is geschorst vanwege zijn optreden in een groot onderzoek het jaar ervoor. Een telefoontje van zijn verloren gewaande grote liefde brengt hem naar een mysterieus bos in een vallei in de Pyreneeën. Als de vallei door een explosie wordt afgesloten van de buitenwereld en drie mannen worden gevonden die op gruwelijke wijze zijn vermoord, kan Servaz het niet laten zich te bemoeien met het onderzoek – zeker als de dorpsbewoners het heft in eigen hand willen nemen… Nooit eerder was Minier zó beklemmend als in in deze ingenieuze thriller in zijn bekende vloeiende en heldere stijl. Prachtige beschrijvingen van het Franse landschap worden afgewisseld met schokkende filmische scènes, die garant staan voor een aantal slapeloze nachten.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Martin Servaz (6)
Vertaald door
Aniek Njiokiktjien Félice Portier
Aantal pagina’s
464
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
04 mei 2021
Laatste editie
07 mei 2021
ISBN
9789401614115 , 9789401614122


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Greet Braem Hebban Recensent

Spanning en actie

door: Greet Braem 1 like ebook

Bernard Minier (1960) is een Franse auteur die jarenlang als douanebeambte werkte, maar uiteindelijk besloot zijn schrijversdroom na te jagen. Hij groeide op in de Pyreneeën, het mag dan ook niet verwonderen dat hij die streek als locatie voor zijn Martin Servaz-thrillers koos. Een kille rilling,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Afdaling

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken