Alegria
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 4 3 3 2 1 1 1

Alegria

11

Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 37 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0

Inspirerende non-fictie van een van de auteurs van Ikigai over het vinden van vreugde in het leven van alledag
‘Alegría’ (vreugde) is anders dan geluk: aan de hand van prachtige voorbeelden leer je uiteindelijk geluk te vinden door dagelijks stil te staan bij alle vreugdevolle momenten die het leven te bieden heeft
Vreugde, alegría, is een van onze meest natuurlijke emoties. Je ziet het al bij pasgeboren baby’s die vol verwondering kijken naar de wereld om zich heen. Soms verliezen we deze emotie als volwassenen een beetje uit het oog, maar we raken hem gelukkig nooit helemaal kwijt. In onze zoektocht naar geluk is die vreugde een wonderbaarlijke motor die altijd in ons aanwezig is en heel veel mogelijk maakt.
Door dagelijks vreugde te zoeken in kleine dingen en op allerlei momenten van de dag, komt echt geluk dus steeds een stapje dichterbij. Alegría helpt je uiteindelijk geluk te vinden door je dertig manieren te geven om de vreugde in jezelf te activeren – van wandelen in de natuur tot het aanmaken van een Spotify-lijst – op een verhalende manier die je voor altijd zal bijblijven.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Psychologie algemeen
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
07 januari 2020
Laatste editie
07 januari 2020
ISBN
9789022584965 , 9789402314274


Boekinformatie wijzigenReacties op: Alegria

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.