Advertentie
Allah en Eva

Allah en Eva

7
Rank 5478 Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Drie jaar lang verbleef Betsy Udink in Pakistan. In Allah & Eva vertelt ze over haar ontmoeting met eunuchen in Karachi en over haar bezoek aan een dorp in de Punjab, waar de inwoners hun schuld afbetalen met een nier. Ze beschrijft de feestelijke kanten van de islam en de groene heuvels van Islamabad, waar ze tussen Pakistani dagelijks haar lichaamsbeweging neemt. In de North West Frontier Province buitelt ze een skipiste af, achternagezeten door jongemannen die haar tot de islam willen bekeren. Op bijna vermakelijke wijze beschrijft ze hoe het is om te leven te midden van gevaar en terroristisch en sektarisch geweld.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Olympus
Laatste editie
01 juni 2015
ISBN
9789046704769
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Onbeschaafd

1 like
De titel Allah en Eva deed me korttijdelijk denken aan het prachtige Ali en Nino van Kurban Saïd. Het boek van Betsy Udink is evenwel geen liefdesverhaal. Het is een afschuwelijk boek. En dat afschuwelijke zit ‘m in de wijze waarop vrouwen, christenen en rechtelozen – om maar wat groepen te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook