Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Alles komt goed

Merel koestert één grote droom: het starten van een bed & breakfast in het zonnige Frankrijk. Na een lange tijd van wachten staat ze op het punt om die droom waar te maken, maar haar vriend legt haar een hartverscheurende keuze voor: bij hem blijven in Nederland of in haar eentje de sprong wagen naar Frankrijk.

Vastberaden besluit Merel te vertrekken naar het land van haar dromen. Maar zodra ze aankomt in Frankrijk, stapelen de problemen zich op. Het huis blijkt een bouwval te zijn, Merel wordt aan alle kanten tegengewerkt en haar geld raakt langzaam op. Gelukkig ontmoet ze de plaatselijke bakker, een charmante man die haar hart verovert met zijn verrukkelijke citroenmeringues en zijn behulpzaamheid. Hij biedt Merel alle mogelijke steun. Maar dan volgt er een onverwachte gebeurtenis die Merels droom alsnog dreigt te verwoesten. Zal alles nog goed komen?

Ontdek de kracht van doorzettingsvermogen, liefde en het geloof in jezelf in dit heerlijk romantische avontuur.
Toon details

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Alles komt goed het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Alles komt goed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.