Als er een ander is
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 1 1 0

Als er een ander is

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Met haar gedachten nog bij het bezoek aan haar moeder, besteedt Andrea weinig aandacht aan de man die naast haar in het vliegtuig zit. Daags daarna staat hij plotseling voor haar neus. Het is het begin van een stormachtige relatie die bijna te mooi is om waar te zijn. Kevin is knap en charmant, een succesvolle zakenman en ... vrijgezel! Maar dan gebeuren er vreemde dingen. Wordt ze gevolgd en in de gaten gehouden? Heeft Kevin drie oudere zussen of is hij enig kind? Langzaamaan gaat Andrea twijfelen aan wie en wat ze moet geloven. Een weekend bij haar vriendin Molly in Oakleigh Cove zou haar wat rust en ontspanning moeten geven, maar de kennismaking met de eenvoudige en solide Vince zorgt alleen maar voor meer verwarring.

Carla Vermaat (1952) werkte op een scholengemeenschap in Cornwall. Ze woont in Zaandam, maar verblijft een groot deel van het jaar in Cornwall. Ze schreef misdaadromans en vele familie- en liefdesromans.

De pers over ‘Als het ijs gesmolten is…’:
“Een wensvervullend verhaal met een vlotte en gemakkelijke schrijfstijl; consequent uitgewerkte karakters”.
(J.E. Meindertsma voor Biblion)
De pers over ‘Als de druiven rijpen….’:
"Dit familieverhaal met het zonnige Toscane als achtergrond is vlot geschreven en leest gemakkelijk. De roman past goed in de serie Ellessy Relax, een ‘reeks hedendaagse familie- en liefdesromans voor een groot vrouwelijk lezerspubliek’. (Biblion)
De pers over: ‘Als een blad in de wind’:
"In een vlotte schrijfstijl, die makkelijk wegleest, heeft Vermaat veel aandacht voor de gevolgen van verstikkende relaties waarbij één van de partners de controle volledig op zich neemt. Ze verweeft de psychologische impact hiervan met een romantisch verhaal. Daarbij bouwt ze de spanning goed op en wordt de ontknoping bewaard voor de laatste pagina’s." (M. Gardin voor Biblion)
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Ellessy relax
Eerste editie
07 juli 2021
Laatste editie
29 november 2021
ISBN
9789086604326 , 9789036438636


Boekinformatie wijzigenReacties op: Als er een ander is

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken