9789086600533
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 4 3 6 2 3 1 0

In beeld

14

Gelezen 18 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Als politievrouw bij de afdeling fraude heeft Barbara zich inmiddels een stevige plek op het bureau verworven. Maar na haar scheiding van Leo is ze ook kwetsbaar. Daarbij komt dat ze dagelijks wordt geconfronteerd met haar ex, die ook nog eens haar baas is bij de politie. Ze is ontevreden met haar uiterlijk en heeft een moeizame relatie met haar jongste zoon. Ze krijgt te maken met de koppelingsdrang van haar beste vriendin en weet hier moeilijk mee om te gaan.

Werk en persoonlijke zaken dreigen in elkaar over te lopen wanneer Barbara een onderzoek doet naar fraude en ze de aantrekkelijke Chiel ontmoet. Haar leven komt in een stroomversnelling terecht. Wanneer ze ook persoonlijk in de zaak betrokken wordt en haar prive leven wordt bedreigd, moet ze zich afvragen wie het op haar heeft gemunt.

En wat hebben de bizarre zelfmoord van Evert Wichum en de overvallen op geldautomaten met elkaar en met de bedreigingen te maken?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Thriller
Serie
Barbara politievrouw (1)
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
Eerste editie
20 november 2008
Laatste editie
26 oktober 2012
ISBN
9789086600533 , 9789461011022
Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

'In beeld' verdwijnt bij lezer vrij snel uit beeld

door: Anique Mulder 1 like

Barbara Roorda werkt als brigadier bij de politieafdeling Fraude. Ze kan goed overweg met haar collega’s, ze worstelt alleen met het feit dat haar ex-man sinds kort haar leidinggevende is. Ze heeft het gevoel dat ze door hem met alle kansloze zaken wordt opgescheept. In haar privéleven gaat het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In beeld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken