Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Als het spoor doodloopt
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 12 3 1 2 0 1 0

Als het spoor doodloopt

13

Rank 208 Gelezen 13 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 140 Favoriet 2 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
Drie jonge mannen maken een documentaire over een charismatische kluizenaar die op Lammassaari woont, het ‘Schapeneiland’, dicht bij het centrum van Helsinki. In korte tijd verdwijnen twee van de drie mannen, en als het lichaam van een van hen wordt gevonden in een nabijgelegen natuurreservaat komt de politie in actie. Rechercheur Jan Leino en zijn team worden op de zaak gezet.
Voormalig journaliste Saana Havas hoort over de verdwijningen op Lammassaari en ze besluit een true-crimepodcast te beginnen om de zaak te bestuderen. In eerste instantie wijst alles op een ongeluk, of misschien zelfmoord, maar dan vinden ze een aanwijzing dat de man is vermoord en komen ze op het spoor van iemand die jaagt op jonge mannen en op zoek is naar een nieuw slachtoffer.
Als het spoor doodloopt is het spectaculaire en los te lezen vervolg op Als de koning sterft. Elina Backman is een van de beste Finse thrillerschrijvers van dit moment.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Saana Havas (2)
Vertaald door
Sophie Kuiper
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
03 januari 2023
Laatste editie
05 januari 2023
ISBN
9789403120010 , 9789403113623


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Als het spoor doodloopt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.