Advertentie
Als zand door mijn vingers

Als zand door mijn vingers

90
Gelezen 163 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 1 Recensies 7
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Wanneer Emma van der Merwe haar zuster Floor bezoekt omdat die jarig is, treft zijn een leeg huis aan. Floor, die alleen woont sinds haar man jaren geleden in gezelschap van zijn maitresse bij een vliegtuigongeluk om het leven is gekomen, is gezien de stapel kranten op de deurmat al geruime tijd weg.
Het waarom van haar onaangekondigde vertrek is voor Emma, die een goede band met haar oudere zuster heeft, een volstrekt raadsel. De verdwijning van Floor is het begin van een kentering in het leven van Emma. Tijdens haar zoektocht naar Floor wordt iedere zekerheid ter discussie gesteld. Niets en niemand blijkt te zijn zoals ze dacht.

Genre
Literatuur & Romans
Oorspronkelijke titel
Als zand door mijn vingers
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Laatste editie
13 oktober 2011
ISBN
9789079088379 , 9789029562645 , 9789029564878 , 9789041331496 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Krachtige schrijfstijl

door Ine Jacet op 26-06-2005

In Als zand door mijn vingers wordt de hoofdrol vertolkt door Emma van der Merwe. Ze gaat op bezoek bij haar zus want die is jarig. Dan blijkt dat Floor niet thuis is. Haar zus woonde alleen en is al een tijdje niet meer gesignaleerd. Vanaf het begin heeft Emma het gevoel dat er iets niet klopt. Het gevolg is dat ze verwoede pogingen doet om haar vermiste zus Floor op te sporen.
Als zand door...

Lezersrecensies (4)

Prettig boekje doch voorspelbaar

door: Bibi Boom 1 like
Had eerder "Wat doen we met Fred?" gelezen en dat vond ik ook zeer vermakelijk doch voorspelbaar. Een beetje gelouterde thriller-lezer heeft al halverwege het verhaal door hoe de vork in de steel zit. Zo ook in "Als zand door mijn vingers". Geen verrassende wendingen dus en wat er gebeurd was en...

Leuk & vlot boek

door: Annette Overvoorde 1 like
Als zand door mijn vingers- Tineke Beishuizen Samenvatting: Emma gaat op bezoek bij haar jarige (40) zus Floor., die alleen woont sinds haar man vreemdging en helaas is verongelukt. Emma, samenwonend met nieuwe vriend Frank en studerende zoon Thijs heeft haar zus al een tijdje niet gezien. Ze...

door: Monique M. ,Goes-4316 1 like
In 1 avond uitgelezen, een makkelijk leesbaar boek.
Ik vind dit een beduidend beter boek dan haar tweede (Wat doen we met Fred?, alleen die titel al, beetje gebrek aan inspiratie...)
Als zand door mijn vingers gaat over Emma die op zoek gaat naar haar verdwenen zus, waar ze een oppervlakkig contact...

Recensie Als zand door mijn vingers

door: Ageeth 1 like
Ook ik vind dit boek niet superslecht maar om nou te zeggen dat het een superspannend en mooi boek is ook niet. Een beetje oppervlakkig en het hoe en waarom word me ook niet helemaal duidelijk. Een aardig tussendoortje maar meer ook niet !

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook