Advertentie

Anatomie voor de kunstenaar

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Alle kunstenaars, of ze nu beroeps zijn of amateur, hebben een diepgaande kennis van de anatomie van de mens nodig om de complexe menselijke vorm correct te kunnen afbeelden.
Anatomie voor de kunstenaar is een prachtig geïllustreerd boek dat de lezer binnenleidt in de wonderlijke wereld van de menselijke anatomie.Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken, die hoofd en nek, de romp, de bovenste ledematen, de onderste ledematen en bewegingen tot onderwerp hebben.
Ieder hoofdstuk is uitvoerig geïllustreerd met gedetailleerde tekeningen van het menselijk lichaam. Ze zijn voorzien van een duidelijke tekst waarin de bouw en de functie van dat lichaamsdeel wordt beschreven. Het boek legt uit hoe het lichaam correct geproportioneerd moet worden weergegeven en hoe licht en schaduw worden aangebracht.Daarnaast geeft het aanwijzingen en tips over het tekenen van bewegende figuren en biedt het adviezen over materialen, en met welke de beste resultaten te bereiken zijn.
Anatomie voor de kunstenaar is een onmisbaar werk voor iedereen die ervan houdt het menselijk lichaam te tekenen.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
160
ISBN
9781405421096
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic