Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Angsteiland
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 8 3 1 2 0 1 0

Angsteiland

14

Rank 154 Gelezen 15 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 96 Favoriet 1 Recensies 8
Thrillers & Spanning Lijsten 2   Topics 0
Voor het oog van de camera ben je nooit alleen
Als ze geselecteerd wordt voor een gloednieuw datingprogramma grijpt Lucy de kans met beide handen aan. Dit is het moment voor een nieuwe wending in haar leven. Haar werk is monotoon, ze woont nog steeds samen met haar twee beste vrienden en haar liefdesleven is sinds haar ex Jonas al net zo enerverend en volwassen als haar woonsituatie. Ze is klaar voor avontuur én een nieuwe liefde.
De opzet van het datingprogramma? Daten in doodsangst. Kandidaten worden geconfronteerd met hun grootste angsten, in de verwachting dat die angsten sneller verliefde gevoelens aanwakkeren. Maar nog voordat Lucy mee kan doen aan Angsteiland krijgt ze onheilspellende berichten van een mysterieuze boodschapper. En als ze arriveert in het resort waar het programma wordt opgenomen, blijkt al snel dat ze onvrijwillig deelneemt aan een gemeen spel. Een spel met een dodelijke afloop. Strijdt Lucy om de liefde, of om haar leven?
Alexander Colin (1993) werd in 2021 derde bij de Zilveren Strop, een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, en is sindsdien niet meer te stoppen. Angsteiland is zijn eerste thriller.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
268
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
17 januari 2023
Laatste editie
17 januari 2023
ISBN
9789402766653


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Angsteiland

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken