Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Moederskind

Liefde kent geen grenzen…
Na de plotse dood van haar moeder probeert Eveline haar leven weer op de rit te krijgen. Alles lijkt de goede kant op te gaan, tot ze een paar dagen na de begrafenis een brief krijgt. Geen afzender, maar in het onmiskenbare handschrift van haar moeder, die opbiecht iets vreselijks te hebben gedaan.
Al snel volgen er meer brieven. Ze zijn stuk voor stuk persoonlijk aan Eveline gericht en staan vol verwijzingen naar de recente verdwijning van Alice Robins, een tienermeisje uit de buurt. Het lijkt onmogelijk dat Evelines moeder hier voor haar dood iets over had kunnen weten.
Als het politieonderzoek dreigt vast te lopen, besluit Eveline zelf in actie te komen. Gewapend met de mysterieuze brieven start ze haar zoektocht naar de waarheid. Wat is er gebeurd met Alice? En welk vreselijk geheim nam haar moeder mee het graf in?
 
Toon details

Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Moederskind het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Moederskind

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.