Advertentie

Arlo

4

Rank 1598 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0
‘Groei je eigenlijk verder in de hemel? Straks herken ik je niet meer.’

Floor zit in haar laatste schooljaar en komt overal hopeloos te laat. Ze komt de lessen door met haar tegendraadse vrienden Arlo en Sil. Op een rommelige herfstochtend wordt de wereld van Floor volledig omgegooid.

'Arlo' is een krachtige beeldroman over verlies. Met haar ongecompliceerde tekenstijl en taal creëert Floor Denil een autobiografisch debuut dat onder de huid kruipt.

Floor Denil (1995) is een Belgische illustrator en jazz-muzikant. Met de autobiografische beeldroman 'Arlo' debuteert ze als striptekenaar. Eerder verwierf ze bekendheid met haar dagelijkse cartoons op Instagram, waarbij ze herkenbare situaties treffend weet te vatten in openhartige cartoons.
+


Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
Laatste editie
30 oktober 2020
ISBN
9789460019180


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie
Koen Driessens Hebban Recensent

Leven na een zelfmoord

door: Koen Driessens

De jonge Vlaamse Floor Denil (1995) koos geen gemakkelijk onderwerp voor haar graphic novel-debuut. Openhartig en met gebroken hart geeft ze zichzelf bloot na de zelfmoord van haar beste vriend. Meer dan naar het waarom zoekt Arlo een antwoord op de vraag hoe het nu verder moet als overlevende.

...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Arlo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.