Advertentie

Augustinus voor mensen van nu

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
In Augustinus voor mensen van nu brengt Hans Alderliesten de kerkvader Augustinus dichtbij en laat hem reflecteren op vragen en onderwerpen waarmee mensen van nu te maken hebben. Hoe weet je waaraan je wel aandacht moet besteden, en waaraan niet? Hoe komt het dat we zo druk zijn? Vragen die Augustinus stelde, maar die je ook zomaar om je heen kunt horen. Alles is anders en toch is alles hetzelfde. Augustinus zou zeggen: ‘Wij zijn de tijden.’ Onrustig als we zijn, kunnen we uiteindelijk alleen rust vinden bij God. Een actueel boek dat de lezer uitnodigt tot nadenken over zijn keuzes, tijdbesteding en opvattingen.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Boekencentrum B.V.
Laatste editie
20 september 2019
ISBN
9789043532754
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Wij zijn de tijden.

door: Jan Keuken 1 like
Wij zijn de tijden - de ondertitel van het boek - doet filosofisch aan. In het einde van het voorwoord licht de auteur gelijk al een tipje van de sluier op. Hij haalt Augustinus aan, die gezegd heeft: het verleden bestaat niet want dat is al geweest, de toekomst ook niet want die is er nog niet,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook