Advertentie
AUW!

Auw!

0
Rank 9590 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
12 maanden duurde de relatie. Zij is zijn droomvrouw en toch is het niet gelukt. Zij was zijn 'stoplicht'. Zij zorgde ervoor dat hij eindelijk eens écht stilstond in het leven dat hij leidde. Zij maakte hem nederig en bewust van zijn gedrag, ook in zijn vorige relaties. Na 48 jaar gevlucht te zijn voor zichzelf, leerde zij hem wat echt belangrijk is. AUW! Dat doet even pijn. Maar schiet je er wat mee op? Voor Edward is de breuk de aanleiding om zijn leven aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen.

Hij neemt je mee in zijn zoektocht naar de liefde in zijn leven. Via zijn Molukse roots, de reis van zijn ouders, zijn typische mannelijke reacties , Tinder maar ook The Eagles, vindt hij na een tocht van bijna 50 jaar zijn ontbrekende puzzelstuk. Met zijn gitaar zingt hij over de liefde voor het leven, voor haar, voor zijn zoon, maar vooral voor zichzelf...

AUW! geeft een indringende inkijk in het liefdesleven van deze man en misschien wel van 'de man'.
* Hoe gaat hij om met liefde?
* Waarom wil hij meteen door naar de volgende vrouw?
* Welke invloed hebben zijn Molukse roots op de keuze voor een vrouw?
* Is alleen zijn erg, of is het juist goed om een tijdje single te zijn?

Edward Tuheteru is ondernemer, auteur van drie boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, single vader van een zoon, heeft twee lange relaties achter de rug en is voor het eerst sinds 48 jaar... alleen.
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
Laatste editie
14 februari 2020
ISBN
9789065234636
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic