Advertentie
001b5d68e192d2ee428a3e14446c7d41_cache_

Baby & Dreumes

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Een baby krijgen is een wonder. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je al hebt; het is altijd bijzonder. En als ouder wil je het beste voor je kind. Dit boek is een gids voor de eerste intieme, overweldigende en prachtige 24 maanden van het leven van je kind. Hoe creëer je een veilige plek, sus je je kind in slaap, laat je het spelen? Hoe reageer je als je kind niet stopt met huilen – en wat is nu echt het allerbelangrijkste deze eerste twee jaar? Het boek gidst je door alle eerste mijlpalen, en geeft je de handvatten en kennis die je nodig hebt. Maar het geeft je vooral vertrouwen, dat jij en je kind hard nodig hebben om een gezonde en sterke band op te bouwen die een heel leven meegaat. Baby & dreumes is onderdeel van de serie De zeven stappen naar succesvol ouderschap van de Noorse opvoedexpert Hedvig Montgomery.

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
19 maart 2019
ISBN
9789400510869
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Jouw kind. Jouw wonder

door: Dayenne 1 like
Opeens ben je ouder, papa of mama, maar wat staat je daarbij allemaal te wachten en hoe voed je een kind op? Het boek Baby & dreumes van Hedvig Montgomery biedt uitkomst en kan je helpen met informatie over de ontwikkeling van jonge kinderen en geeft praktische tips. Baby & dreumes is een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook