Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Basic ijs

Hoe maak je zelf het lekkerste ijs en de heerlijkste sorbets? Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstore
Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In Basic Ijs selecteert Christophe Declercq ruim zestig haalbare ijs- en sorbetrecepten, eenvoudig klaar te maken met of zonder ijsmachine. Na een inleiding met de basisregels over ijs legt hij stap voor stap uit hoe je de desserts bereidt - niet alleen klassiekers als vanilleroomijs, granité en ijssoufflé, maar ook vernieuwende recepten als basilicumsorbet of kaneelroomijs. Bij alle recepten horen duidelijke stappenfoto's, zodat ijsbereidingen een koud kunstje worden voor elke hobbykok.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Basic ijs het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Basic ijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.