Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Belevenissen op de Amsterdamse Wallen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Belevenissen op de Amsterdamse Wallen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Patricia was een ambitieuze vrouw die midden in het leven stond. Ze had alles wat haar hartje begeerde: fijne familie, een vriend, een goede baan, en heel veel fijne vrienden. Maar haar relatie liep stuk, ze verloor haar baan, en raakte het spoor compleet bijster. Om haar verdriet te verdringen, stortte ze zich in het nachtleven en ging ze helemaal los. Met alle gevolgen van dien. In een mum van tijd bouwde ze een gigantische schuld op die met een gewone baan in nog geen tien jaar was terug te verdienen. Via een vriendin kwam ze in de prostitutie terecht op de Amsterdamse Wallen. Wat ze daar allemaal meemaakte, tart het voorstellingsvermogen van ieder mens die deze wereld alleen maar van de buitenkant kent. Niets is wat het lijkt! Dit boek bevat de aangrijpende verzamelde verhalen en columns die Patricia over haar prostitutieperiode op de Amsterdamse Wallen schreef. Een deel van deze openhartige bekentenissen verschenen eerder als feuilleton in Het Parool en het Algemeen Dagblad, de Libelle en de Santé.
Valérie Lempereur is schrijfster en schreef grote interviews voor entertainmentbladen. Zo schreef ze o.a. voor De Telegraaf en Nieuwe Revu en had ze columns in het AD, Het Parool en Libelle. Ook schreef ze toonaangevende stukken voor Het Laatste Nieuws en bracht ze onthullende reportages uit in Nederland en België.
Onder een pseudoniem schreef ze de bestsellers Patricia achter het raam op de wallen en De meisjes van mevrouw de Wit. Ze schreef twee boeken over criminele organisatie De bende van Venlo. Lempereur was co-auteur van Mathilde & Co: de familie d 'Ambras, over de koningin van België. Ze schreef dit boek met medewerking van de koninklijke familie.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
VL Publishing
Eerste editie
28 november 2022
Laatste editie
28 november 2022
ISBN
9789462666382


Boekinformatie wijzigenReacties op: Belevenissen op de Amsterdamse Wallen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken