Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bier op het menu

Foodpairing met de biersommelier Ben Vinken Biersommelier Ben Vinken laat zijn kennersblik schijnen over het wereldwijde succesverhaal van Belgische bieren. Wat maakt ze zo uniek? Welk verhaal gaat er schuil achter het brouwen van het bier? Wat typeert Belgische bieren als Duvel, Petrus, La Chouffe, Tripel Karmeliet, enz.? Met welke gerechten kun je ze het best combineren? Bij elk bier creëren chefs Jan Buytaert en Carlo Didden een passend gerecht. Rijk geïllustreerd met aantrekkelijke foto's van Joris Luyten
'Maak van elk glas bier een feest.' Dat is de lijfspreuk van biersommelier Ben Vinken. Met twee gerenommeerde chefs maakte hij 27 afleveringen van de reeks De Biersommelier op Vitaya, met telkens de achtergrond en beschrijving van een bier en het recept van een gerecht dat erbij past. Kijk, ruik en proef van elk bier en maak zelf het passende gerecht erbij. Cheers!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Bier op het menu het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Bier op het menu

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.