Advertentie
Bij de neus - beeldverslag van het Holleederproces

Bij de neus - beeldverslag van het Holleederproces

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Aloys Oosterwijk (1956) is een veelgevraagde rechtbanktekenaar, die het hele Holleeder-proces volgde en in beeld heeft gebracht. Hoewel er geen beeldmateriaal in de vorm van foto’s en video’s van het proces van de eeuw bestaan, vertellen de tekeningen van Oosterwijk precies wat er zich in de Bunker, de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam, heeft afgespeeld. Zijn werk werd dan ook gebruikt in alle media: van kranten, magazines, televisie-items tot aan het NOS journaal.

Bij de neus is een uniek beeldverslag van het hele Holleeder-proces, aangevuld met veel achtergrondinformatie die spectaculair maar altijd integer en waarheidsgetrouw in beeld wordt gebracht. Dit boek heeft namelijk dat wat alle Holleeder boeken missen, het beeld dat bij de verhalen en de zaak hoort.

Bij de neus kwam tot stand door een bijzondere samenwerking met misdaadverslaggever Vico Olling, Holleeder-kenner Sjerp Jaarsma en vormgever Hein van Putten.
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Uitgeverij L
Laatste editie
29 oktober 2019
ISBN
9789088865572
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic