Advertentie
Blijf bij mij

Blijf bij mij

41
Rank 6961 Gelezen 75 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Lijsten 1 Spots 2 Top25's 1   Topics 0

Jack en Amy hebben besloten te gaan trouwen. Trouwen doe je niet zomaar, daar gaan de nodige voorbereidingen aan vooraf. En dan nemen je vrienden het heft in handen. In Blijf bij mij zijn Matt, H., Stringer en Susie als beste vrienden van het stel belast met de organisatie van het huwelijk. Niks aan de hand, zo lijkt het, want hoe moeilijk kan het zijn een trouwerij te organiseren? Daar komen de vier al gauw achter.

Dat ze vrienden van het paar zijn wil namelijk nog niet zeggen dat ze ook automatisch goed met elkaar overweg kunnen. Of, wat nog erger blijkt, soms kunnen ze juist weer al te goed met elkaar overweg. Als vier mensen, ieder met hun eigen achtergrond, levensstijl en verwachtingen, ineens gedwongen worden samen te werken, kunnen de gevolgen desastreus zijn...

Van hun wildste dromen tot hun meest ijzingwekkende nachtmerries, van one-night stands tot huwelijksbeloften, Matt, H., Stringer en Susie vertellen ieder op hun eigen unieke manier wat er allemaal op hun pad komt op weg naar de grote dag van Jack en Amy.

Genre
Literatuur & Romans
Oorspronkelijke titel
Come again
Vertaald door
Jaap Deinema Sabrina Steenbergen
Uitgeverij
Singel Pockets
Laatste editie
01 januari 2005
ISBN
9789029528009 , 9789041340023 , 9789063050207
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Recensie Blijf bij mij

door: Natasja Toorn 1 like
Gewoon een leuk boek voor tussendoor,ik had er meer van verwacht omdat tegen mij gezegt was dat het dezelfde schrijfstijl als Jill Mansell zou hebben. Echt niet dus. Wel makkelijk lezen omdat de verhalen steeds door andere personen word verteld. Verder had ik het idee dat ik naar een mini soap zat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook