Boyfriend material
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 27 4 46 3 50 2 6 1 3

Boyfriend material

132

Gelezen 141 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 109 Favoriet 6 Recensies 12
Feelgood Artikelen 1 Newsroom 3 Lijsten 4 Spots 5   Topics 0

Luc, de hoofdpersoon in ‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall, is de zoon van een wereldberoemde rockster en is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niets schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material, dus. Ze zijn totale tegenpolen, maar ze maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aanzit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt begint te voelen.

‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall is een nieuwe rom-com vol humor, liefde en opposites attract. Perfect voor de lezers van ‘Rood, wit & koningsblauw’ van Casey McQuiston en ‘Elle & Darcy’ van Alexandria Bellefleur.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
13 april 2021
Laatste editie
23 maart 2021
ISBN
9789020541458 , 9789020541465
Boekinformatie wijzigen


Recensies (12)

Keuze van de redactie
Isolde Hebban Recensent

Zo’n neprelatie gun je iedereen!

door: Isolde 1 like ebook

Luc en Oliver zijn de hoofdpersonen van Boyfriend material. Luc is de zoon van ‘van elkaar vervreemde rockzangers uit de jaren 80’. Hij werkt voor een goede doelenorganisatie die zich inzet voor het behoud van mestkevers en de donateurs lijken aanstoot te nemen van wat Luc schijnbaar doet in zijn...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Boyfriend material

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken