Advertentie

Brazaliada 2

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Puck heeft op de luchthaven op het laatste moment besloten om toch niet naar Nederland terug te gaan, maar bij Aña in Brazaliada een nieuw bestaan op te bouwen. Ze realiseert zich dat ze door deze beslissing alles in haar leven heeft opgegeven, maar dit geeft haar juist een gevoel van vrijheid. De volgende dag gaat ze op weg om haar eerste spulletjes te kopen: een lichte motorfiets en een laptop om haar zaken in Nederland te kunnen regelen.
Op zoek naar waar ze een cursus Spaans zou kunnen doen, vindt ze geen cursus maar krijgt wel volledig onverwachts een geweldige baan aangeboden.
Als blijkt dat haar zusje Marije door haar man in de steek is gelaten, nodigt Aña haar uit om ook naar hen toe te komen.
Dit neemt ze, tot verrassing van Puck, meteen aan. Ook zij laat haar leven in Nederland achter zich. Voor de ouders van beide vrouwen is het even slikken dat beide dochters ver weg zijn gaan wonen.
Wat is toch het geheim van Brazaliada?
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
205
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
03 februari 2021
Laatste editie
03 februari 2021
ISBN
9789464184877


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Brazaliada 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken