Van USA Today-bestsellerauteur Alexandra Silva komt een duistere, emotionele MMF-hockeyromance over liefde, verlies en de grenzen die we nooit zouden moeten overschrijden.
Ze zeggen dat liefde de koudste harten doet smelten.
Maar wat als het ijs het enige was dat je in leven hield?
Elijah Sylkes was mijn eerste alles – mijn eerste kus, mijn eerste liefde, mijn eerste liefdesverdriet. De jongen die me achterliet in de schaduw van de religieuze sekte waarin we opgroeiden. Nu is hij terug – stil, fel en gehard door pijn – en sleurt hij me mee uit het leven waarvan ik dacht dat ik nooit zou ontsnappen.
LA is luid, helder en angstaanjagend… en Elijah is onmogelijk te doorgronden. Dan is er Jayden Morrow: zijn beste vriend, zijn teamgenoot, de zonneschijn in Elijahs storm. Jayden laat me lachen als ik vergeten ben hoe. En soms zie ik in zijn blik iets wat ik niet mag voelen.
We draaien om iets gevaarlijks heen. Iets verbodens. Maar hoe dichter we elkaar naderen, hoe moeilijker het wordt om te stoppen.
Want als je eenmaal het ijs gebroken hebt, is er geen weg meer terug…
⚠️ Waarschuwing: Bevat volwassen thema’s en mogelijk
Ze zeggen dat liefde de koudste harten doet smelten.
Maar wat als het ijs het enige was dat je in leven hield?
Want als je eenmaal het ijs gebroken hebt, is er geen weg meer terug…
⚠️ Waarschuwing: Bevat volwassen thema’s en mogelijk