Advertentie

Breekpunt

9

Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Hoe meer je hebt, des te meer je kunt verliezen? Danny Carter beseft dat zijn geluk en zijn vredige bestaan aan een zijden draad hangen, wanneer zijn voormalig partner-in-crime hem dwingt tot nog een laatste klus. Een uitzonderlijk goed debuut van het talent Marcus Sakey.

Na het fatale schot tijdens een mislukte roofoverval in de donkere krochten van Chicago, beseft de jonge Danny Carter dat hij zijn buurt moet ontvluchten om te overleven. Zijn maat Evan wordt veroordeeld tot twaalf jaar gevangenis. Vele jaren later leidt Danny een eerlijk bestaan, heeft een mooie baan en woont samen met Karen, de vrouw van zijn dromen. De enige connectie met zijn oude buurt en zijn duistere verleden is zijn beste vriend Patrick, die het criminele circuit nooit de rug heeft kunnen toekeren.

Volledig onverwacht staat Evan ? na zeven jaar gevangenis ? voor zijn neus. Evan vindt dat er nog een rekening is te vereffenen en betrekt Danny bij zijn plan om de zoon van Danny's vermogende werkgever te ontvoeren. De laatste klus, zo verzekert Evan zijn ex-maat. Een klus waarmee Danny zijn carrière, zijn relatie en zijn vrijheid op het spel zet, want weigeren is geen optie...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Blade Itself
Vertaald door
Rogier van Kappel
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
01 juli 2007
Laatste editie
01 juli 2007
ISBN
9789026985560


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Kop en staart kosten Breekpunt een ster

door: Eric Diepvens 1 like
maar maar alles wat daartussen zit heeft body en ballen.,Marcus Sakey, een 31-jarige reclamejongen uit Chicago, levert met Breekpunt zijn debuut af. Hierin maken we kennis met twee jonge boefjes Danny en Evan op het moment dat, ergens in Chicago, een diefstal dreigt uit te draaien op roofmoord....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Breekpunt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken