Advertentie

Buigen als bamboe

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een goed gevoel over jezelf hebben lijkt tegenwoordig steeds meer vanzelfsprekend. Jouw zelfbewustzijn spat op de sociale media van je profiel af. Of is dat de buitenkant? Ben je wel eens onzeker en misschien zelfs vaak? Doe je eigenlijk wel de dingen die echt bij jou passen?
Heb je jezelf lief, en handel je daar ook naar? Zou je meer zelfkennis willen hebben, maar weet je niet waar te beginnen?

In Buigen als bamboe vertelt Annemarie Paol openlijk, eerlijk en kwetsbaar over haar lange reis van verstoorde eigenwaarde naar een liefdevol leven en een herstelde relatie met zichzelf.

Met warmte en wijsheid word je aan het denken gezet. Deuren naar aandacht en begrip voor wat bij jou leeft, gaan voor je open. In dit boek passeert geweld, trauma, verlies, angst, bedrog en verdriet, maar tegelijk en bovenal gaat het over liefde. Dit is een liefdesverhaal. Voor jou. Zodat je niet meer wacht om van de mens te houden die je was, die je vandaag bent en die je nog gaat worden.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
216
Uitgeverij
Paol Publishing
Eerste editie
01 juni 2021
Laatste editie
01 juni 2021
ISBN
9789090345512 , 9789090346182


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Buigen als bamboe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken