Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Caroline
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 5 3 6 2 1 1 0
VN:

Caroline

12

Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

Na het vinden van de moordenaar van Max' buurvrouw Jennifer (zie 'Ingrid') genieten Max Winter en zijn assistente en vriendin (Cyber)Nel nog van een korte vakantie op het Franse eiland Porquerolles. Daar ontmoet Nel het lelijke en ongelukkige meisje Caroline, de dochter van het wereldberoemde fotomodel Valerie Romein. Caroline, die door haar moeder Karel wordt genoemd, is bezig met het schrijven van een boek. 

Terug in Nederland wordt Max opgebeld door de moeder van Caroline. Karel/Caroline is verdwenen. Valerie geeft Max opdracht om Caroline op te sporen.

Het spoor leidt aanvankelijk naar Caroline's biologische vader. De man van wie Caroline altijd dacht dat hij haar vader was, was dat namelijk niet. Het onderzoek krijgt een geheel andere wending als CyberNel toevallig een pas uitgekomen boek met de titel Een Klein Geschenk van ene Hedwige Larue leest. Ondanks dat Larue een debutante is, is het boek een bestseller. CyberNel herkent in dit boek een passage (over Max) uit het boek dat Caroline aan het schrijven was.

Ondertussen bezoekt Max de ouders van CyberNel in Feerwerd om zich maar eens voor te stellen. CyberNel is namelijk zwanger.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Pockets spanning
Serie
Max Winter (5)
Uitgeverij
Poema Pockets
Eerste editie
01 januari 2001
Laatste editie
15 november 2001
ISBN
9789024540464 , 9789024557486
Boekinformatie wijzigenReacties op: Caroline

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken