Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
AV0vunUJ39gLQwXDgdmv
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 10 3 15 2 0 1 0
VN:

Cleopatra

25

Rank 8469 Gelezen 33 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 19 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 3   Topics 0

Van wie is het geraamte dat door een bulldozer wordt blootgewoeld naast het statige huis van de voormalig minister van buitenlandse zaken? Volgens de officiële lezing is zijn echtgenote Cleopatra in 1980 omgekomen bij een vliegramp. Maar twee jaar na die ramp kreeg haar dochtertje een ansichtkaart met de toren van Pisa erop, en ze is er nog steeds rotsvast van overtuigd dat de kaart van haar moeder kwam. En er verdween nog iemand spoorloos in 1980: Cleopatra's beste vriendin.

Voor speurder Max Winter krijgt het raadsel Cleopatra weldra groteske proporties. Financiële manipulaties, corruptie, bigamie, chantage, overspel, hebzucht en wraak vormen een chaotisch landschap van misdadige varianten en menselijke ondeugden dat Max Winter tegenkomt op zijn weg naar de moordenaar.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Max Winter (1)
Uitgeverij
Luitingh-Sijthoff
Eerste editie
01 januari 2002
Laatste editie
15 april 2004
ISBN
9789024509768 , 9789024545025
Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Reeks met perspectief

door: Eric Diepvens 1 like
Bij werken in de tuin van voormalig minister van buitenlandse zaken Jozef Cleveringa komt een skelet aan de oppervlakte. Niemand lijkt te weten hoe het er ooit terecht kwam en aan wie het toebehoorde. De dochter van Jozef beweert dat het haar moeder is, maar het is algemeen geweten dat Cleopatra...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Cleopatra

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken