Advertentie
1001004002409028
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 4 3 4 2 0 1 1

Cat

11

Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 4   Topics 0

'Ik weet wel dat je moeder ervandoor ging met een cowboy uit Denver, maar om nu een steljongens op do fiets achterna te gaan - dan noem je het woord familietraditie wel érg letterlijk! '

Catriona McCabe, Cat voor vrienden en bekenden, 28 jaar. Sportjournaliste. Favoriete sport: fietsen. En wat is hét hoogtepunt van het fietsjaar? Juist, de Tour de France. Cat wil haar carrière als sportjournaliste nieuw leven inblazen, en tegelijkertijd uitblazen van haar ex-relatie met Hem. Dus vertrekt ze in haar eentje, als een van de slechts twintig vrouwen op ruim negenhonderd journalisten, naar Frankrijk. Daar begint het circus. Van de Provence naar Parijs, door de Pyreneeën en de Alpen, door eindeloze vlaktes en over steile bergen volgt Cat het peloton. Podiummeisjes, nerveuze echtgenotes, teamdirecteuren, groupies - ze zijn er allemaal. En Ben natuurlijk.

Cat is het flitsende nieuwe boek van de Engelse Freya North, die aan een verpletterende serie bezig is met duizelingwekkende vrouwelijke hoofdpersonen: Sally, Chloë en Polly gingen Cat al voor, maar Cat ligt nu op kop!

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Pockets populaire fictie
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 juni 2000
Laatste editie
07 juni 2005
ISBN
9789022527320 , 9789046120828


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Cat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken