Advertentie
Christmas Shopaholic

Christmas Shopaholic

7
Rank 111 Gelezen 9 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 78 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0
Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar lijkt alles anders, Becky's ouders verhuizen en vragen Becky het diner te organiseren. Wat kan er nou misgaan? Haar zus Jess eist vegan kalkoen, haar man Luke vraagt alweer aftershave en Minnie wil een heel specifieke picknickmand - en dan verschijnt er ook nog onverwacht een ex-vriendje met zijn opdringerige nieuwe vriendin, en hun motieven zijn verre van duidelijk... Wordt het een chaos of lukt het Becky er een fijne kerst van te maken?
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
12 november 2019
ISBN
9789044356427
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

heerlijke feelgood

door: alexandra-peeters-2 1 like
Jongens, die cover!!! Heerlijk! Ik ben absoluut zo een grote kerst fan. De eerste kriebels verschijnen in augustus en ook rond die tijd kijk ik meestal voor de eerste keer naar de beste kerstfilm ever, White Christmas. Dus een boek met zo een titel en zo een cover moest ik gewoon lezen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook