Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Christus smaragd
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 8 3 6 2 3 1 0
VN:

Christus smaragd

23

Gelezen 27 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Een dubbele moord in het Vaticaan schokt de gemoederen. Heinrich Rosin, kolonel van de Zwitserse Garde, en zijn vrouw Juliette, worden dood in hun huis aangetroffen.

In zijn onderzoek naar de ware toedracht van de moord dringt garde-adjudant Alexander Rosin, de neef van het slachtoffer, in samenwerking met de jonge Romeinse journaliste Elena Vida, diep door in de machtsstructuur van het Vaticaan. Een geheim genootschap dat zich de 'Kring van Twaalf' noemt en een vergeten manuscript uit de Renaissance brengen het tweetal op het spoor van een eeuwenoud complot. In dit document wordt verteld over de avonturen van de befaamde goudsmid Benvenuto Cellini en van een legendarische smaragd met de mysterieuze naam de 'Ware Gelijkenis van Christus'.

De mysterieuze Kring van Twaalf, die het geheim van de smaragd eeuwenlang heeft bewaard, blijkt gelieerd te zijn aan een grote religieuze orde die zichzelf 'Totus Tuus' noemt. En aan het hoofd van beide organisaties staat een man van wie Alexander jarenlang geloofd heeft dat hij dood is. Zijn eigen vader?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Der Engelpapst
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
31 maart 2006
Laatste editie
01 januari 2008
ISBN
9789061120353 , 9789048000210


Boekinformatie wijzigenReacties op: Christus smaragd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.