Advertentie

Cocktails met Victor

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Een heerlijk boek met cocktailrecepten en verhalen van de meest bekende (en geliefde) barman van Nederland

De charmante barman geeft in Cocktails met Victor zijn professionele geheimen prijs. Want als je van iemand wilt aannemen hoe je het perfecte drankje maakt, dan is dat natuurlijk van Victor Abeln. Hij neemt je stap voor stap mee in het opzetten van je eigen thuisbar, lekker en laagdrempelig. Wat zijn de basics? Welke tools heb je waarschijnlijk al in je keukenla liggen? En hoe krijg je een cocktail eigenlijk in balans? Victor leert je met een paar basisdranken meer dan honderd heerlijke cocktails maken! Van de amaretto sour en cosmopolitan tot de sex on the beach, zowel klassiekers als nieuwe twists én non-alcoholische cocktails komen aan bod.

Ook de liefde voor het vak spat ervan af: Victor deelt persoonlijke verhalen waardoor het nét lijkt alsof je zelf aan zijn toog zit. Onder het genot van een white russian luisteren naar anekdotes van de meest geliefde barman van Nederland: dat wil toch iedereen.

In de pers

‘Tik “barman” in op Google en je vindt Victor Abeln, die van First Dates.De Gelderlander

‘Een van de meest opvallende verschijningen in het programma First Dates is toch wel barman Victor. Met zijn felblauwe ogen betovert hij vast en zeker een boel kijkers van het programma (and who can blame them).’ Cosmopolitan


+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
15 november 2021
Laatste editie
15 november 2021
ISBN
9789022594322


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Cocktails met Victor

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken