Advertentie

Cook real hawai'i

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
The story of Hawaiian cooking, by a two-time Top Chef finalist and Fan Favorite, through 100 recipes that embody the beautiful cross-cultural exchange of the islands.
Even when he was winning accolades and adulation for his cooking, two-time Top Chef finalist Sheldon Simeon decided to drop what he thought he was supposed to cook as a chef. He dedicated himself instead to the local Hawai‘i food that feeds his ‘ohana—his family and neighbors. With uncomplicated, flavor-forward recipes, he shows us the many cultures that have come to create the cuisine of his beloved home: the native Hawaiian traditions, Japanese influences, Chinese cooking techniques, and dynamic Korean, Portuguese, and Filipino flavors that are closest to his heart.
 
Through stunning photography, poignant stories, and dishes like wok-fried poke, pork dumplings made with biscuit dough, crispy cauliflower katsu, and charred huli-huli chicken slicked with a sweet-savory butter glaze, Cook Real Hawai‘i will bring a true taste of the cookouts, homes, and iconic mom and pop shops of Hawai‘i into your kitchen.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Random House US
Eerste editie
30 april 2021
Laatste editie
30 april 2021
ISBN
9781984825834


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: Cook real hawai'i

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken