Dag papa

‘Dag papa’ zo heet de derde gedichtenbundel van Lia van der Fluit (1966). Deze bundel bestaat uit gedichten die stuk voor stuk emoties bij de lezer los zal maken. Alle gedichten zijn recht uit het hart geschreven, en gaan allemaal over het verlies en gemis van haar vader.

De eerste bundel: ‘mijn leven in dichtvorm’ heeft de lezer al een kijkje in het dichtershart van de schrijfster getoond. Deze bundel was binnen een jaar helemaal uitverkocht. De tweede bundel: ‘liefde & erotiek’ laat zien dat de schrijfster ook ondeugende gedachten heeft. ‘Dag papa’ is geen bundel met gedichten die je zomaar even achter elkaar leest. Soms zullen er de nodige traantjes weggepinkt worden. Een ieder die een dierbare verloren heeft zal er veel herkenning in vinden.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Dag papa het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Dag papa