Dark Soul

Eve Newton
Eenentwintig jaar lang ben ik het geheim van de familie Morvoren geweest - de vrouwelijke tweelingvampier van wie niemand mocht weten dat ze bestond. Te zeldzaam. Te waardevol. Te kwetsbaar. Terwijl mijn broer zijn reputatie opbouwde aan de SilverGate Academie, studeerde ik achter betoverde muren, een schaduwstudent van een wereld waar ik geen deel van kon uitmaken.Tot nu.Om redenen die mijn familie me niet wil vertellen, ben ik eindelijk vrij. Veilig om deel uit te maken van de wereld.Maar het is moeilijk om enthousiast te zijn wanneer er een spook in je academieslaapkamer woont, je niet de enige nieuwe supe op de Academie bent, en de knappe vriend van je broer meer geheimen om zich heen heeft zweven dan in de familiecrypte.

William: een eeuw lang bevroren in de tijd, is hij niet wat ik verwachtte - evenmin als de intensiteit van zijn aandacht wanneer hij beseft wat ik ben.

Cassiel: de gevallen engel wiens zilveren ogen door elke defensieve spreuk die ik werp lijken te kijken.

CJ: de intimiderende vampiervriend van mijn broer die naar me kijkt alsof ik zowel redding als vernietiging ben, en wiens geheim erger is dan het mijne.

Er jaagt iets op SilverGate, iets dat weet wat ik ben. De schaduwen die dichterbij komen, doen me afvragen of ik hier naartoe ben gestuurd ter bescherming of als offer.

Dit is een duister paranormaal romantisch boek 1 uit een serie van 3 in een gloednieuwe omgekeerde harem romance door USA Today Bestseller Auteur, Eve Newton. Het speelt zich af in Engeland en is geschreven in Brits Engels, je zult TWs tegenkomen, dus zie binnenin voor details.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Dark Soul het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Dark Soul