Advertentie

Darkest Powers 1 - Bezwering

209
Gelezen 272 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 131 Favoriet 33 Recensies 12
Fantasy & SF Lijsten 2 Spots 3 Top25's 4   Topics 0

Het enige wat Chloe Saunders wil is een normaal leven met haar vrienden. De spoken die ze opeens overal ziet, gooien echter roet in het eten. Wanneer ze op school een paniekaanval krijgt, belandt ze in een instituut voor kinderen met gedragsproblemen, Lyle House. De diagnose is schizofrenie. Volkomen overweldigd gaat Chloe akkoord met behandeling.

In eerste instantie lijkt er niets vreemds te zijn aan Lyle House, maar als ze de andere inwoners wat beter leert kennen - de charmante Simon en zijn duistere, zwijgzame broer Derek, de verwende Tori, en Rae, die 'iets heeft met vuur' - slaat bij Chloe de twijfel toe. Geen van hen heeft doorsnee gedragsproblemen. En algauw blijkt Lyle House zeker geen doorsnee instituut...

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Oorspronkelijke titel
The Summoning
Uitgeverij
Moon
Laatste editie
09 maart 2015
ISBN
9789049501037 , 9789049501365 , 9789048826674
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Liefde voor YA / YA-alfabet: B
08 januari 2018 7 reacties
Liefde voor YA / Gelezen in Augustus
01 september 2017 3 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Nahh niet echt mijn ding

door: Tinke 1 like
Dit boek viel echt erg tegen. Ik weet niet precies wat ik had moeten verwachten, maar dit was het zeker niet. Ik heb dit boek gelukkig voor erg weinig geld gekocht, want veel geld vind ik het eerlijk gezegd niet waard. Bezwering is een fantasy boek. En eerlijk gezegd hou ik wel van dit soort...

Darkest powers-deel 1: bezwering

door: Djess 1 like
In het begin van het boek moest ik toch wel een beetje moeite doen om in het verhaal te komen. Maar toen ik er eenmaal in zat...kon ik het boek haast niet meer neerleggen! Op naar deel 2 van de trilogie!

Bezwering

door: OceanSoul 1 like
Leuk vlot boek! Het boek eindigt op het punt dat je wilt weten wat er verder gaat gebeuren. Voor mij 5 sterren

Review: Bezwering

door: Linde 1 like
Bezwering stond al een hele tijd op mijn boekenplank, klaar om gelezen te worden. De beschrijving klonk interessant en het stukje fantasy wat het boek zou bevatten maakte mij nieuwsgierig. Ik wil mij meer gaan verdiepen in het fantasy genre en dit boek was dan ook een goed opstapje! De schrijfster...

Viel klein beetje tegen

door: nyske 1 like
Ik vond het een erg leuk boek, maar het viel wel een klein beetje tegen, maar werd toch nieuwschierig naar het volgende boek. Ik ben die nu aan het lezen, en die is veel leuker en spannender!

Klaar voor een stap in de bovennatuurlijke wereld? Chloe Saunders anders niet...

door: Daani 1 like
Kelly Armstrong weet echt hoe je iemand tot op het laatste moment op het puntje van hun stoel moet laten zitten! Dit boek is gewoon geweldig! Ik hou van de manier waarop we in het begin van het boek te maken hebben met allemaal stereotypes en de personages amper echte personen lijken maar daarna...

tegenvaller ....

door: iris leeflang 1 like
ik wilde dit boek heel graag lezen, maar voor mij viel het heel erg tegen. je hebt ook deel 2 en 3 maar voor mij hoeft dat niet.

Dit verhaal betoverd je!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Chloe is op het eerste gezicht een normaal meisje van 15 jaar oud. Ze lijkt op school niet enorm op te vallen. Ze is gewoon normaal, denkt ze zelf……. Totdat ze op een dag op school een enge man ziet. Hij wil dat zij haar helpt, achtervolgd haar door het hele gebouw. De man verandert in een...

door: Evelien van Steenis 1 like

door: Olga Hoekstra 1 like
Vampires move over! Hier het absoluut heerlijke verhaal van de vijftienjarige Chloe Saunders. Haar ambitie? Ze wil scenarioschrijfster worden. Maar vooralsnog wil ze wat ieder vijftienjarig meisje wil. Normaal gevonden worden, vriendinnen. Misschien een leuk vriendje?
Helaas voor Chloe gooit haar...

Recensie Darkest Powers 1 - Bezwering

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Ook dit was weer een heel goed boek. Net als de Nachtschade serie van Andrea Cremer, heb ik ook van dit verhaal weer genoten.

Recensie Darkest Powers 1 - Bezwering

door: Natasja Toorn 1 like
Het hadden 5 punten kunnen zijn,het is een geweldig spannend boek. Wat zeker onder de fantasie boeken valt. maar toen ik erachter kwam dat er een vervolg op is baalde ik een beetje want het was zo spannend,en nu weet ik niet wanneer deel 2 uit zal komen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook