Advertentie

De aardappeleters

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten,
maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen
ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld
in en zochten het uit.

Uit de krochten van eeuwenoude bibliotheken en uit de monden van chefs, baronnessen, boeren, revolutionairen en uitvinders worden de oerrecepten opgediept. Het resultaat is een kloek boek vol verrassende avonturen met babi, bolo en bbq en
epische verhalen over nazi’s en spaghetti, maffia en kaasfondue, zeezieke koeien en
vleesthee. Een reis vol memorabele ontmoetingen, zoals met de laatst levende telg
van het roemruchte geslacht Stroganoff, die sinds de dood van haar moeder nooit
meer een fatsoenlijke boeuf stroganoff heeft gegeten.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Thomas Rap
Eerste editie
25 februari 2021
Laatste editie
01 april 2021
ISBN
9789400406889


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: De aardappeleters

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken