Advertentie
De afrekening

De afrekening

1
Rank 8165 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Newsroom 1 Spots 1   Topics 0
Jim zat in zijn computerkamer en staarde naar het beeldscherm. Nog geen half uur geleden was hij bijna euforisch geweest toen hij naar het bedrag staarde op zijn geheime rekening. Nu werd hij wit om zijn neus en wilde van nijd bijna het scherm met zijn vuisten bewerken. Hij las het bericht voor een derde keer en wist dat het afgelopen was.
Om de problemen uit haar verleden uit de weg te gaan, zwerft Chrissy Riggs over straat en gebruikt ze drugs. Als ze op een avond inbreekt in het huis van Jaycen Benson wordt ze door hem betrapt. In plaats van haar aan te geven bij de politie besluit hij haar te gaan helpen en biedt haar onderdak, hiermee tegelijk hopend zijn eigen verleden te kunnen verwerken.
Dit pakt echter heel anders uit als Chrissy plotseling weer uit zijn leven verdwijnt en hem radeloos achterlaat. De beslissingen die zij vervolgens neemt, zetten het leven van veel mensen totaal op zijn kop.
Met hun misdaadromans heeft het schrijversduo Jara Lee inmiddels hun schrijftalent bewezen. Ze schrijven toegankelijke en vlot geschreven boeken met spanning en een vleugje romantiek. De lezer wordt meegetrokken in het verhaal en de personages komen echt tot leven.
Alle personages die ertoe doen worden naar behoren uitgediept en als levende wezens neergezet.
Dat is tegelijk ook de kracht van het verhaal, want de drive wordt gevormd door alle emoties die zich voordoen.
Cees van Rhienen op Thrillzone over Het Testament
Het Testament is een familiedrama. In dit verhaal weten ze de lezer met hun vloeiende dialogen en verrassende wendingen opnieuw te boeien.
NBD Biblion
Een heerlijk aantal uren verdrinken in de levens van een groep sympathieke en hartverwarmende personages die ongelooflijk veel meemaken.
Patrice van Trigt op Hebban over Echo uit het verleden
Een goed geschreven feelgood-roman over grote problemen, ook geschikt voor jongvolwassenen.
NBD Biblion over Ruw verstoord
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
502
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
03 september 2019
ISBN
9789463651639
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 23,50
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Café / Waar kijk jij naar uit in september?
04 september 2019 97 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Spannende, menselijke rollercoaster

door: Eva Krap 2 likes
Wat een heerlijk verhaal heeft dit begaafde echtpaar weer neergezet! Je maakt kennis met Chrissy, een jonge vrouw die door omstandigheden op straat zwerft en verslaafd is aan drugs. Op een dag breekt ze in bij Jaycen en hij betrapt haar. In plaats van aangifte te doen, besluit hij de jonge vrouw...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook